Δυο φορές καλύτερη φέτος η Τσέλσι!

Το πόσο βελτιωμένη είναι, το δείχνουν και οι αριθμοί! Με τη νίκη της επί της Σαουθάμπτον σήμερα (30/10) στο «St. Marry’s», η Τσέλσι έφτασε τους 22 βαθμούς στις δέκα πρώτες αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, τους διπλάσιους από όσους είχε στο αντίστοιχο χρονικά σημείο της περσινής σεζόν!



Δυο φορές καλύτερη φέτος η Τσέλσι!

Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως ρολάρει πλέον αγωνιστικά, φτάνοντας στα τέλη Οκτώβρη στους 22 βαθμούς, ένα μόλις από την κορυφή της βαθμολογίας και με απολογισμό 7 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Η φετινή πορεία των «μπλε» βέβαια φαντάζει … άκρως εντυπωσιακή, αν συγκριθεί με την αντίστοιχη περσινή επίδοση τους στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών στο πρωτάθλημα.

Μέχρι την 10η αγωνιστική της προηγούμενης - καταστροφικής εν τέλει - περιόδου, η Τσέλσι μετρούσε μόλις 11 (έχοντας αντίστοιχα 3 νίκες, 5 ήττες και 2 ισόπαλα ματς), με αρνητικό συντελεστή γκολ μάλιστα και ενώ προερχόταν από τον τίτλο της σεζόν 2014/15.

Στο ίδιο μήκος κύμματος βρίσκεται και ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος κόντρα στην Σαουθάμπτον σήμερα πέτυχε το 5ο φετινό του τέρμα, ενώ πέρυσι μετρούσε τέσσερα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Κάτι παραπάνω από εμφανής η πρόοδος που έχουν σημειώσει οι Λονδρέζοι…