Γκιγκς: «Η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει τον τίτλο»!

Την εκτίμηση πως η Λίβερπουλ μπορεί να βάλει τέλος στην 27χρονη αναμονή της για ένα πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ράιαν Γκιγκς σε άρθρο του στην Daily Telegraph.



Γκιγκς: «Η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει τον τίτλο»!

Ο Ουαλός σούπερσταρ που κατέκτησε 13 πρωταθλήματα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ εξηγεί πως η έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για την ομάδα του Κλοπ της δίνει τεράστιο αβαντάζ αφού μπορεί να προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα από εβδομάδα σε εβδομάδα για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και εξηγεί χαριτολογώντας πως έπιασε τον εαυτό του να υποστηρίζει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ τον περασμένο Μάιο!

«Φυσικά δεν είχα γίνει οπαδός τους αλλά καταλάβαινα πόσο πιο επικίνδυνοι θα πήραν αν δεν είχαν παιχνίδια και ταξίδια μεσοβδόμαδα» γράφει ο Γκιγκς που στη συνέχεια τονίζει πως η Λίβερπουλ με τη νέα κεντρική εξέδρα που τον εντυπωσίασε στο πρόσφατο ματς τον δυο ομάδων όταν επισκέφτηκε το Ανφιλντ «μπαίνει σε μια νέα εποχή ακολουθώντας τα βήματα του μάρκετινγκ που χάραξε η Γιουνάιτεντ πριν πολλά χρόνια και με ένα πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Κλοπ πολύ φοβάμαι πως δεν αργεί η στιγμή που θα τερματίσει την πολύχρονη αναμονή της».

Επισης διευκρίνησε πως στην πρόσφατη επίσκεψη του στην έδρα της Λίβερπουλ οι πάντες τον αντιμετώπισαν με σεβασμό και αυτό ανέβασε στην εκτίμηση του τον σύλλογο και τους ανθρώπους του.

Όσο για το ποια μπορεί να είναι τα αδύνατα σημεία της ομάδας του Κλοπ λέει πως δεν μοιάζει να έχει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Λίγκας και πως θα χρειαστεί να πετύχει τουλάχιστον είκοσι γκολ ένας παίκτης από την επίθεση για να φτάσει στον τίτλο!