Μονκ: «Δεν είδα τα πέναλτι»

Μονκ: «Δεν είδα τα πέναλτι» Στην αποκάλυψη πως δεν είδε τη διαδικασία των πέναλτι στη χθεσινή (25/10) αναμέτρηση της Λιντς απέναντι στη Νόριτς προχώρησε ο Γκάρι Μονκ.



Μονκ: «Δεν είδα τα πέναλτι»

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ, η Λιντς προκρίθηκε σε βάρος της Νόριτς με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Ο τερματοφύλακας των «παγωνιών» απέκρουσε τρεις εκτελέσεις, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2012.

Παρόλα αυτά, ο Γκάρι Μονκ ξεκαθαρίζει πως δεν παρακολούθησε τη διαδικασία! «Δεν είδα τα πέναλτι. Δεν τα έβλεπα ούτε όταν ήμουν παίκτης. Μου είπαν ότι ο Μάρκο Σιλβέστρι έκανε τρεις αποκρούσεις αλλά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μόνο έναν παίκτη μετά από τέτοια βραδιά».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Λιντς τονίζει πως η συχνή προπόνηση στον τομέα αυτό έφερε την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ: «Τα παιδιά κάνουν συχνά προπόνηση στα πέναλτι και οι πέντε που εκτέλεσαν ήταν αυτοί που είχαν την πιο πολλή αυτοπεποίθηση. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες», δήλωσε ο 37χρονος τεχνικός.