Φουχς: «Ήθελα να φιλήσω τα πόδια του Αζάρ»

Να φιλήσει τα πόδια του Εντέν Αζάρ ήθελε ο Κρίστιαν Φουχς για το γκολ που πέτυχε την περασμένη σεζόν απέναντι στην Τότεναμ και το οποίο ήταν αυτό που ουσιαστικά εξασφάλισε τον τίτλο για τη Λέστερ.



Φουχς: «Ήθελα να φιλήσω τα πόδια του Αζάρ»

Στις 2 Μαΐου του 2016 η Τσέλσι υποδεχόταν τα «σπιρούνια» τα οποία διεκδικούσαν τον τίτλο μαζί με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι και όλοι στο στρατόπεδο των «αλεπούδων» περίμεναν ένα στραβοπάτημα για να κατακτήσουν και μαθηματικά την Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνοντας το ..θαύμα.

Το ισόπαλο 2-2 έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς, με τον αρχηγό των πρωταθλητών να μην μπορεί να ξεχάσει το υπέροχο τέρμα που σημείωσε ο Βέλγος διεθνής λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

«Ούρλιαζα επί 20 λεπτά! Παρακολουθώ ποδόσφαιρο από τα έξι μου χρόνια και δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο γκολ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δύο εβδομάδες αργότερα αναμετρηθήκαμε με την Τσέλσι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά το σφύριγμα της λήξης έπιασα τον Αζάρ και του είπα ότι ήθελα να του φιλήσω τα πόδια. Αυτός απλά χαμογέλασε» δήλωσε ο Αυστριακός.

Δείτε το γκολ του Αζάρ: