«Μίλησε με Ρεάλ ο Γκουαρντιόλα»

Τηλεφωνική κρούση από τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο ο Πεπ Γκουαρντιόλα με σκοπό να του παραδώσουν τα ηνία της ομάδας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μάρτι Περαρνάου.



«Μίλησε με Ρεάλ ο Γκουαρντιόλα»

Ο Ισπανός πρώην αθλητής στίβου και νυν αθλητικός δημοσιογράφος, βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι απο την ημέρα που ανέλαβε την Μπάγερν Μονάχου, παρατηρώντας καθημερινά τον τρόπο δουλειάς του.

Έχει εκδώσει ήδη ένα βιβλίο με αντικείμενο την πρώτη χρονιά του Γκουαρντιόλα στο Μόναχο (σ.σ. «Herr Pep»), ενώ σύντομα θα ολοκληρώσει και ένα δεύτερο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (σ.σ.  «Pep Guardiola»).

Ο άνθρωπος λοιπόν που έχει ζήσει όσο πιο κοντά γίνεται την πορεία του Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας, εκμυστηρεύτηκε στο «Cadena SER» πως άνθρωποι της «βασίλισσας» του τηλεφώνησαν τον Νοέμβριο του 2015 προτείνοντας στην εμβληματική μορφή της Μπαρτσελόνα να καθίσει στον πάγκο της… μισητής αντιπάλου.

«Δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Ρεάλ τον περασμένο Νοέμβριο και ρωτήθηκε για το αν ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Λίγο αργότερα είχε απολυθεί ο Ράφα Μπενίτεθ. Τελικά προτιμήθηκε η επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν» ανέφερε ο 61χρονος.