Ορίγκι: «Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος»

Την επιθυμία του να κατακτήσει η Λίβερπουλ το φετινό Λιγκ Καπ εξέφρασε ο Βέλγος επιθετικός των «κόκκινων», Ντίβοκ Ορίγκι, ύστερα από το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού στο «Άνφιλντ», το οποίο βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα του (2-1) και της έδωσε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του θεσμού.



Ορίγκι: «Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος»

«Είμαστε εδώ και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δείξαμε πως έχουμε το χαρακτήρα για να το πετύχουμε. Πρέπει απλώς να παίζουμε κάθε φορά με μεγάλη καρδιά και είμαι σίγουρος ότι διαθέτουμε την ποιότητα να κατακτήσουμε τη διοργάνωση», δήλωσε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ ο 21χρονος στράικερ.

Ο Ορίγκι δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποιο σχόλιο για το συμπαίκτη και παρτενέρ του στην επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε χθες (25/10) «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Όσο το παιχνίδι εξελίσσεται χρονικά, τόσο περισσότερο βρίσκουμε ο ένας τον άλλον και αναπτύσσουμε τους αυτοματισμούς μας στην ομάδα. Προσπαθήσε ο καθένας να βοηθήσει το συμπαίκτη του κι αυτό είναι πολύ καλό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ντάνιελ σκόραρε. Είναι ένας κορυφαίος επιθετικός. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες όλοι μαζί κι είναι πολύ θετικό ότι έχουμε πολλές επιλογές σε κάθε θέση».