Τρομερή πρόκριση για Λιντς!

Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αγωνιζόταν από το πρώτο λεπτό της παράτασης με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού κι εξάντλησης των αλλαγών κι όμως τα κατάφερε! Η Λιντς αποδείχθηκε τρομερά σκληρό καρύδι στο ματς με τη Νόριτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με το τελικό 3-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)! 



Τρομερή πρόκριση για Λιντς!

Μόλις στο 14ο λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι στο «Έλαντ Ρόουντ» προηγήθηκαν στο σκορ με την κεφαλιά του Έρικ Πρίτσαρντ έπειτα από σέντρα του Μπρέιντι και η αλήθεια είναι ότι τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει την πρόκριση πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.

Πλήθος χαμένων ευκαιριών από τους παίκτες του Νιλ, που έδειχναν άνετοι, το... δεύτερο και το τρίτο γκολ φάνταζε θέμα χρόνου, όμως, ένα απότομο ξύπνημα της Λιντς έφερε το 1-1 από το πουθενά!

Αφού πρώτα ακυρώθηκε γκολ του Μπάρτλεϊ για χέρι, ο ¶ντονσον στο 43' από γύρισμα του Ντουκαρά δεν έχασε την ιδανική στιγμή και έγραψε το 1-1 για τα «παγώνια»!

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε η διαφορά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση κι εκεί, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό!

Από το πρώτο λεπτό του εξτρά ημιώρου, το σύνολο του ¶λεξ Νιλ ευτύχησε να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω του τραυματισμού του Λιούι Κόιλ και της εξάντλησης των επιτρεπόμενων αλλαγών για τη Λιντς. Στο 99' ο Νέλσον Ολιβέιρα, αμαρκάριστος στην περιοχή έκανε την κεφαλιά από σέντρα του Πρίτσαρντ για να βάλει μπροστά τη Νόριτς, ωστόσο, τα «παγώνια» δεν είχαν πει την τελευταία του κουβέντα!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου 15λέπτου, έδειξαν τις διαθέσεις τους και στο 109' ο Κρις Γουντ – αν και με υποψία οφσάιντ – εκμεταλλεύτηκε το «ριμπάουντ» της απόκρουσης του Ρούντι σε προσπάθεια του Σάκο για να φέρει ξανά το ματς στα ίσια με το 2-2!  

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Σιλβέστρι σταμάτησε τους Πρίτσαρντ, Νέισμιθ και Μπρέιντι, με τους Φίλιπς και Γκριμς ν' αστοχούν από πλευράς γηπεδούχων, όμως να παίρνει τελικά την πρόκριση με δραματικό τρόπο η ομάδα του Γκάρι Μονκ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Βιέιρα για το 3-2!