Πιστεύει στον Λούκας ο Βενγκέρ

Στο βασικό σχήμα της Άρσεναλ επιστρέφει απόψε, κόντρα στη Ρέντινγκ για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ ο Λούκας Πέρεθ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του παίκτη αλλά και στην αγωνιστική του βελτίωση του μακροπρόθεσμα.



Πιστεύει στον Λούκας ο Βενγκέρ

Σε ματς για το Λιγκ Καπ, στον προηγούμενο γύρο (με αντίπαλο τη Νόττιγχαμ Φόρεστ), ο Ισπανός είχε κάνει την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνιση του με την Άρσεναλ πετυχαίνοντας δυο γκολ, κάτι που θα θέλει να επαναλάβει και σήμερα, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία από τον Αρσέν Βενγκέρ που δείχνει να τον υπολογίζει όλο και περισσότερο.

«Τα πήγε πολύ καλά κόντρα στη Λουντογκόρετς, καθώς ήρθε απ’ τον πάγκο και έβγαλε ασίστ σε δυο γκολ. Απέναντι στη Μίντλεσμπρο κινήθηκε στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες, δεν μπόρεσε να δώσει μεγαλύτερη ώθηση αφού και η ομάδα δεν έπαιξε γενικά καλά».

«Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες για να γίνει ένας τεράστιος παίκτης για μας. Στις προπονήσεις δείχνει πως έχει δυνατότητες εξέλιξης στο παιχνίδι του και χρειάζεται να το μεταφέρει αυτό τώρα και στους αγώνες. Σήμερα έχει την ευκαιρία να το κάνει αυτό», τόνισε για τον Λούκας ο Αρσέν Βενγκέρ.