Μάτα: «Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί»

Στην ανάγκη για ανασύνταξη μετά το εφιαλτικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι στέκεται ο Χουάν Μάτα.



Μάτα: «Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα για τη χθεσινή βαριά ήττα με 0-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», κάνοντας λόγο για ένα ματς που δεν ξεκίνησε ιδανικά, αλλάζοντας ριζικά τα σχέδια του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τον Ισπανό των «κόκκινων διαβόλων», το γκολ στο πρώτο λεπτό άλλαξε εντελώς τα πλάνα της Γιουνάιτεντ και στην ουσία δεν επέτρεψε ποτέ στους φιλοξενούμενους να μπουν στο ματς: «Τα πράγματα έγιναν δύσκολα από το πρώτο λεπτό. Το να δεχτείς ένα τόσο γρήγορο γκολ άλλαξε εντελώς τα σχέδια μας και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Η Τσέλσι ξεκίνησε πολύ καλύτερα από εμάς και το πληρώσαμε».

«Από τη στιγμή που έβαλαν και το δεύτερο γκολ, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι κρατώντας τη μπάλα στο μισό της Τσέλσι, αλλά αυτοί ένιωθαν άνετα και είχαν συμπαγή άμυνα και κάθε φορά που χάναμε τη μπάλα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν επικίνδυνη αντεπίθεση».

Στη συνέχεια, ο Μάτα δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση, καθώς ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ την προσεχή Τετάρτη (26/10): «Πρέπει να συνεχίσουμε. Ευτυχώς, σε τρεις μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί και να συνεχίσουμε. Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί».