Μιλς: «Δεν αδικώ τη Λέστερ»

Την άποψη πως η Λέστερ ορθώς απολαμβάνει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ντάνι Μίλς.



Μιλς: «Δεν αδικώ τη Λέστερ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο «BBC», ξεκαθάρισε πως δίκαια οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο άλλοτε δεξιός μπακ της Λιντς, έχοντας ζήσει παρόμοιες στιγμές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την ομάδα του Λάνκασαϊρ φτάνοντας ως τα ημιτελικά, θεωρεί πως και η Λέστερ πρέπει να κάνει το ίδιο, καθώς αποτελεί μοναδική εμπειρία  για τις «αλεπούδες».

«Η Λέστερ συγκεντρώνεται στο Τσαμπιονς Λιγκ και δεν τους κατηγορώ. Όταν έπαιζα στη Λιντς, ήμασταν 15οι στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά ήρθαμε ισόπαλοι με τη Μπαρτσελόνα και κερδίσαμε τη Μίλαν. Είναι ψυχολογικό. Είναι απίστευτο συναίσθημα να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να παίζεις σε αυτά τα γήπεδα απέναντι σε τόσο μεγάλες ομάδες. Να ακούς τη μουσική του Τσάμπιονς Λιγκ και να ζεις για αυτές τις βραδίες. Ειλικρινά, όταν επιστρέφεις στο πρωτάθλημα, είναι σαν να πέφτεις από τα σύννεφα! Μετά από όλο αυτό, πνευματικά δεν είσαι έτοιμος», δήλωσε.