Καράνκα: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του άξιζε να είχε φύγει με δύο βαθούς παραπάνω ύστερα από τη χθεσινή (22/10) αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς», στάθηκε ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Αΐτορ Καράνκα, κατά τη συνέντεξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα και τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Άρσεναλ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Καράνκα: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

«Ήταν καταπληκτική η εμφάνιση της ομάδας μου. Ειδικά, ύστερα από την τελευταία εντός έδρας ήττα, ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Δουλέψαμε, όμως, σκληρά στις προπονήσεις και σήμερα φαίνεται ότι το πλάνο δούλεψε πολύ καλά. Τόσο για μένα, όσο και για όλη την ομάδα, είναι σπουδαίο να έρχεσαι στο «Έμιρείτς» και ο καλύτερος παίκτης της Άρσεναλ να είναι στο τέλος ο Πετρ Τσεχ. Πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, επειδή είχαμε καλές ευκαιρίες», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος, συμπλήρωσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο, γιατί σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Στην Πρέμιερ κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα το απολαύσουμε για λίγες ώρες, μα είναι απλώς ένας πόντος. Από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Μπόρνμουθ».