Αποχαιρέτησε τους Γκάλαξι ο Τζέραρντ! (pic)

Και τώρα... εν αναμονή της απόφασής του για τη συνέχεια! Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι μέσω των social media, έχοντας αναφέρει πριν από καιρό ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει ή όχι το ποδόσφαιρο...  



Αποχαιρέτησε τους Γκάλαξι ο Τζέραρντ! (pic)

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, βίωσε την εμπειρία του MLS και του ποδοσφαίρου σε μια άλλη ήπειρο από αυτή που είχε συνηθίσει και μάθει να παίζει σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα μέχρι το 2015.

Μέσω Instagram, έδειξε ότι το ματς που έπαιξε απέναντι στους FC Dallas στις αρχές του μήνα ήταν το τελευταίο του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η διαμονή στο Λος Άντζελες και η συμμετοχή με τους Γκάλαξι στο MLS ήταν πραγματικό προνόμιο. Με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Η πόλη και οι οπαδοί της ομάδας θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους». 

 

Living in Los Angeles and playing for the great Galaxy supporters has been a privilege. You have made this place feel like home to me. This city and this club will always hold a special place in my heart. Thank you #8

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Steven Gerrard (@stevengerrard) στις