Βενγκέρ: «Υστερήσαμε σε ενέργεια και δημιουργικότητα»

Δεν γιόρτασε και με τον καλύτερο τρόπο τα 67α γενέθλια του ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του κινδύνευσε από τη Μίντλεσμπρο (0-0), ενώ δεν είχε τα επιθυμητά επίπεδα στη δημιουργία φάσεων και παιχνιδιού λόγω κόπωσης.



Βενγκέρ: «Υστερήσαμε σε ενέργεια και δημιουργικότητα»

Τα συνεχόμενα παιχνίδια έκαναν «βαριά» τα πόδια των παικτών της Άρσεναλ, όπως σχολίασε και ο Αλσατός τεχνικός, που μάλλον έμεινε ευχαριστημένος με την αποψινή ισοπαλία, βάσει της εμφάνισης των «κανονιέρηδων».

«Είναι ένα παιχνίδι όπου είχαμε μεγάλη κατοχή μπάλας αλλά υπήρξαν κουρασμένα πόδια και στις αντεπιθέσεις ήμασταν επιρρεπής. Δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας έτσι. Το να έχεις υψηλή κατοχή αλλά να μπορείς να χάσεις έναν αγώνα, είναι δείγμα του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Όταν δεν παίζεις με καθαρό μυαλό, υστερείς επιθετικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Πρέπει να πω πως δώσαμε τα πάντα αλλά δεν είχαμε τις ανάλογες δυνάμεις σήμερα».

«Παρότι τα επίπεδα ενέργειας μας ήταν σήμερα χαμηλά, φροντίσαμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Ήμασταν εκτεθειμένοι ορισμένες φορές και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον πρέπει να μην χάσεις», προσέθεσε ο τεχνικός της Άρσεναλ, που είδε την ομάδα του έστω και έτσι να μένει προσωρινά πρώτη με 20 βαθμούς και ... έκλεισε με χιουμοριστικό τόνο. «Τουλάχιστον μπορείς να πίεις ένα ποτό για τα γενέθλια σου. Όταν νικάς το αξίζεις, ενώ όταν δεν νικάς το χρειάζεσαι».