Χάου: «Περισσότερο περήφανος από το 6-1 επί της Χαλ»

Ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια κι από το 6-1 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Χαλ ένιωσε σήμερα (22/10) για τους παίκτες του ο Έντι Χάου, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) της Μπόρνμουθ με την Τότεναμ στο «Vitality», γεγονός που επέκτεινε στα τέσσερα σερί παιχνίδια το αήττητο των γηπεδούχων.



Χάου: «Περισσότερο περήφανος από το 6-1 επί της Χαλ»

«Νιώθω περισσότερο περήφανος για τους παίκτες μου σήμερα από ότι μετά το 6-1 επί της Χαλ την προηγούμενη εβδομάδα. Αναμετρηθήκαμε στα ίσια με μία εξαιρετική ομάδα και ήταν ένα πραγματικά ποιοτικό παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, είχαμε κι εμείς καλές στιγμές. Καταφέραμε να εκμηδενίσουμε τις περισσότερες απειλές τους», τόνισε ο 38χρονος κόουτς των «κερασιών», ο οποίος έστειλε και ένα έμμεσο μήνυμα στον εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, καθώς πρόσθεσε τα εξής:

«Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Η καλύτερη, νομίζω, ήταν του Μπένικ Αφόμπε στο τέλος. Κανένας τερματοφύλακας, πάντως, δεν είχε μεγάλο φόρτο εργασίας. Αν είναι αρκετά καλοί οι παίκτες της Μπόρνμουθ, μπορούν να παίξουν στην Εθνική Αγγλίας. Δεν λέω ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής πρέπει να τους επιλέξει, όμως, δεν λες ότι έκαναν και κακή εμφάνιση σήμερα».

Κλείνοντας, για την απόδοση στο ματς του δανεικού από την Άρσεναλ μέσου, Τζακ Γουίλσιρ, ο Άγγλος κόουτς σχολίασε:

«Είμαι ευχαριστημένος από τον Τζακ Γουίλσιρ, ήταν άψογος από την αρχή ως το τέλος. Πολλή «αθόρυβη» δουλειά και πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι».