Πρέμιερ Λιγκ – 9η αγωνιστική (preview)

Παιχνίδια για κάθε... γούστο περιέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Φαινομενικά εύκολες δοκιμασίες για Άρσεναλ και Λίβερπουλ.



Πρέμιερ Λιγκ – 9η αγωνιστική (preview)

Στο πλαίσιο λοιπόν της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχεται στο «Έμιρεϊτς» την Μίντλεσμπρο, έχοντας την ευκαιρία να μείνει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα ευελπιστεί να σημειώσει η Γουέστ Χαμ, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Σάντερλαντ, η οποία δεν λέει να «σηκώσει κεφάλι», με τέσσερις ήττες και μόλις μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της.

Έχοντας κάνει το «τρία στα τρία» στην Ευρώπη, μετά και το «τρίποντο» επί της Κοπεγχάγης, η ψυχολογικά ανεβασμένη Λέστερ, ευελπιστεί σε νέα εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, στο «King Power Stadium». Διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος οι «αετοί», που κάνουν... ζημιές μακριά από το «σπίτι» τους.

Μετρώντας ήδη τέσσερα ματς, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, δίχως νίκη, η Έβερτον γνωρίζει πως πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, τόσο για ψυχολογικούς, όσο και... βαθμολογικούς λόγους, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Με μόλις μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στη Γουότφορντ υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να πάρει «κάτι» από το «Λίμπερτι» κόντρα στη Σουόνσι.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι της Χαλ απέναντι στη Στόουκ. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει μάλλον μέτρια τη φετινή σεζόν, με τους «πότερς» ωστόσο να μετρούν τρία ματς αήττητοι και τις «τίγρεις» τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Βάσει της εικόνας που έχει στους αγώνες της, η Λίβερπουλ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, η οποία παρόλα αυτά έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο σερί της εδώ και τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

(22/10)

Μπόρνμουθ – Τότεναμ

Άρσεναλ – Μίντλεσμπρο

Μπέρνλι – Έβερτον

Χαλ – Στόουκ

Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας

Σουόνσι – Γουότφορντ

Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ

(23/10)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ