Πιούλις: «Η Λίβερπουλ μπορεί το πρωτάθλημα»

Για μία δύσκολη αναμέτρηση ετοιμάζεται η Γουεστ Μπρομ απέναντι στη Λίβερπουλ, όπως παραδέχθηκε ο Τόνι Πιούλις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου (22/10) αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.



Πιούλις: «Η Λίβερπουλ μπορεί το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής των «baggies» γνωρίζει πως η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο στο Άνφιλντ απέναντι στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ. Ο 58χρονος τεχνικός, ξεχωρίζει την επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ, η οποία κατά τον ίδιο μπορεί φέτος ακόμη και τον τίτλο!

«Θα είναι πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πεντάδα τους στην επίθεση είναι εξαιρετική. Αν τους προσέξετε, είναι όλοι παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Ο Κλοπ είναι παθιασμένος προπονητής και αυτό είναι σημαντικό για το παιχνίδι και τη Λίβερπουλ. Θα μπορούσαν ακόμα και να κερδίσουν τον τίτλο. Έχουν πιθανότητες φέτος», δήλωσε ο Πιούλις.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ αναφέρθηκε στην απόδοση του Νασέρ Τσαντλί, ο οποίος αποδίδει εξαιρετικά, έχοντας δημιουργήσει πολύ καλή επικοινωνία με τον Σαλομόν Ροντόν: «Ο Τσαντλί είναι φανταστικός από τότε που ήρθε. Μαζί με τον Ροντόν έχουν δημιουργήσει πολύ καλή χημεία. Είναι ένας παίκτης που αν δεν τον τραβήξεις, δε φεύγει από την προπόνηση»!