Μουρίνιο: «Ήρθε η ώρα»

Για την επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (23/10) αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.



Μουρίνιο: «Ήρθε η ώρα»

Ο «Special One» επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και στο παρελθόν έχει παίξει εναντίον της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε τους «μπλε» του Λονδίνου ως προπονητής της Ίντερ, το 2010.

Ο Μουρίνιο ξεκαθαρίζει πως αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς τότε υπήρχε το αήττητο ρεκόρ της Τσέλσι μέσα στην έδρα της, ένα ρεκόρ που ο ίδιος δημιούργησε. Με τον ίδιο να έχει σημειώσει εντός έδρας ήττες στην δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «μπλε», δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το παρελθόν.

«Όταν έπαιξα εκεί με την Ίντερ, δεν είχα χάσει ποτέ στο Στάμφορντ Μπριτζ γιατί είχα το ρεκόρ. Τώρα έχω χάσει μερικά ματς εκει. Πέρσι έχασα 2-3 παιχνίδια οπότε δε μπορώ να μιλήσω για ρεκόρ γιατί έχω χάσει».

Στη συνέχεια ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του ως αντίπαλος στην έδρα των «μπλε»: «Γνώριζα πως, δουλεύοντας στην Αγγλία και μένοντας στην Πρέμιερ Λιγκ, αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να παίξω απέναντι στην Τσέλσι και να πάω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο υπολογιστής αποφάσισε να πάω τώρα».

Τέλος, ο Μουρίνιο αρνήθηκε να σχολιάσει το νέο ξεκίνημα της Τσέλσι με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο: «Δεν ασχολούμαι με το ξεκίνημά τους. Κοιτώντας τον πίνακα θα δείτε που βρίσκονται. Είναι σε καλή θέση οπότε το ξεκίνημά τους δεν μπορεί να είναι κακό».