«Το τέλος της καριέρας του Ρούνεϊ πλησιάζει»

Για τον Γουέιν Ρούνεϊ και το τι μέλει γενέσθαι στην καριέρα του μίλησε ο Μαρκ Λόρενσον, ο οποίος τόνισε πως δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Άγγλος διεθνής θα σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.



«Το τέλος της καριέρας του Ρούνεϊ πλησιάζει»

«Μπορεί (ο Ρούνεϊ) να είναι ένας πολύ, πολύ ταλαντούχος παίκτης, αν όμως δεν μπορείς να κυκλοφορείς με άνεση στο χορτάρι, τότε πρέπει να βρεις μια άλλη θέση για να παίζεις. Παίζει πολλά παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει κάνε μια απίστευτη καριέρα. Είναι κάπως σαν τον Μάικλ Όουεν, που ‘βγήκε’ στο προσκήνιο πολύ νεαρός, όπως ο Ρούνεϊ, όταν ήταν 16 χρονών και σκόραρε με την Άρσεναλ. Για εκείνον, νομίζω πως έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι παίζει σε έντονους ρυθμούς από τα 16 μέχρι και τώρα, και είναι κοντά στο να τερματίσει την καριέρα του. Έτσι είναι τα πράγματα», ήταν τα λόγια του βετεράνου παίκτη της Λίβερπουλ για τον Άγγλο επιθετικό.

O 57χρονος χρησιμοποίησε ως παράδειγμα στην περίπτωση του Γουέιν Ρούνεϊ το εαυτό του: «Τερμάτισα την καριέρα μου στα 29-30. Ο κόσμος λέει πως είναι αρκετά νωρίς, αλλά όταν ήμουν 18 και έκανα το ντεμπούτο μου στην Πρέστον ήμουν ακόμα στο σχολείο, ήταν τότε η καλή μου στιγμή».