Χαρτ, όπως λέμε... Ρολς-Ρόις!

Τον καταλυτικό ρόλο που έχει παίξει ο Τζο Χαρτ στην έως τώρα πορεία της Τορίνο (τέταρτη στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές) στο ιταλικό πρωτάθλημα επισήμανε με δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στους «γκρανάτα», Τζόελ Όμπι, παρομοιάζοντας τον Άγγλο διεθνή τερματοφύλακα με τη διάσημη μάρκα αυτοκινήτων που παράγονται στη χώρα του, τη Ρολς-Ρόις!



Χαρτ, όπως λέμε... Ρολς-Ρόις!

«Το να έχεις έναν τερματοφύλακα, όπως είναι ο Χαρτ, άλλαξε το κλίμα στα αποδυτήρια. Νιώσαμε ότι αγοράσαμε μία Ρολς-Ρόις και η αυτοπεποίθησή μας έπιασε ταβάνι!», σχολίασε ο Νιγηριανός χαφ για τον 29χρονο Άγγλο κίπερ και συνέχισε λέγοντας:

«Δουλεύει πολύ σκληρά από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε. Θαρρείς κι είναι μέλος της ομάδας εδώ και δύο χρόνια. Κάποιοι νιώθουν ότι δεν του φέρθηκαν σωστά στη Σίτι, όμως, εκείνος δεν θέλει τη συμπόνια κανενός. Θέλει απλά να παίξει ποδόσφαιρο».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι τερματοφύλακας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε έξι από τους δέκα επίσημους αγώνες που έχει δώσει από το ξεκίνημα της νέας σε σεζόν φορώντας τις φανέλες τόσο των «πολιτών», όσο και των Εθνική Αγγλίας, Τορίνο.