Ποκετίνο: «Θαυμάζω τον Έντι Χάου»

Τον θαυμασμό του για τον συνάδελφό του, Έντι Χάου, το σύνολο του οποίου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (22/10) για την ένατη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν από το ματς στο «Βιτάλιτι Στέιντιουμ» κόντρα στην Μπόρνμουθ.



Ποκετίνο: «Θαυμάζω τον Έντι Χάου»

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δείχνεις τα συναισθήματά σου, τους τρόπους, τη φιλοσοφία σου. Με την Μπόρνμουθ σε αυτήν την κατάσταση, θαυμάζω τον Έντι Χάου. Ταυτιζόμαστε σε πολλές αξίες και αρχές και για αυτό το λόγο χαίρομαι να βλέπω την ομάδα του να εξελίσσει τον τρόπο παιχνιδιού της. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και θα είναι όμορφο που θα συναντήσω τον Έντι το Σάββατο», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος, αναφορικά με το πως προσεγγίζει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι ένα ντέρμπι είναι πάντοτε διαφορετικό, αλλά τελικά, το σημαντικότερο παιχνίδι είναι εκείνο που έχεις μπροστά σου. Το «κλειδί» είναι οι τρεις πόντοι. Οι παίκτες μου συνειδητοποιούν πως έχει η κατάσταση και είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πρωτίστως, πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς».