«Πραγματική διεκδικήτρια του τίτλου η Τότεναμ»

Το εγκώμιο της ομάδας που θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Σάββατο (22/10) στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ έπλεξε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, χαρακτηρίζοντας την Τότεναμ ως ένα σύνολο που θα «παλέψει» μέχρι τέλους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.



«Πραγματική διεκδικήτρια του τίτλου η Τότεναμ»

«Θεωρώ ότι η Τότεναμ είναι μία πραγματική διεκδικήτρια του τίτλου. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή, παίζουν, ειλικρινά, πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, το κυριότερο, όμως, είναι το παιχνίδι τους, όταν δεν έχουν την μπάλα στην πόδια. Είναι ταλαντούχοι και δουλεύουν σκληρά», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του «Βιτάλιτι Στέιντιουμ» ο Χάου.

Ο 38χρονος κόουτς των «κερασιών», όσον αφορά τη δική του ομάδα, η οποία προέρχεται από το ευρύ 6-1 επί της Χαλ την προηγούμενη αγωνιστική, σχολίασε:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν λίγα προβλήματα τραυματισμών, αλλά τίποτα πέραν του συνηθισμένου. Είναι φυσιολογικό, όταν κερδίζεις, να υπάρχει μία ανάταση. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλή, αλλά πλέον, επιστρέψαμε στη δουλειά έχοντας επικεντρωθεί στο δύσκολο ματς που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο μας κι είμαστε στο σωστό δρόμο για αυτό, αν και έρχονται απαιτητικά παιχνίδια».