Βενγκέρ: «Συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις»

Το καλό της αγωνιστικό μομέντουμ θέλει να διατηρήσει η Άρσεναλ και να κυνηγήσει μια ακόμα νίκη απέναντι στη Μίντλεσμπρο (22/10, 17.00) στο «Εmirates», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, χωρίς πάντως να υποτιμά την αντίπαλη ομάδα.



Βενγκέρ: «Συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις»

«Αν κοιτάξεις στην ποιότητα των παιχνιδιών τους εκτός έδρας, τα έχουνε πάει σχετικά καλά. Στην έδρα τους βέβαια ίσως να ήταν κάπως άτυχοι βάσει αποτελεσμάτων. Δείχνουν πως μπορούν να παίξουν επιθετικά και να σκοράρουν και θα χρειαστούμε μια καλή αμυντικά εμφάνιση», ανέφερε ο Αλσατός για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του.

Σε ό,τι αφορά την κούρσα του πρωταθλήματος και το ότι η Άρσεναλ «συγκατοικεί» στην κορυφή με τη Μάντσεστερ Σίτι έχοντας 19 βαθμούς, είπε: «Πριν ξεκινήσει η σεζόν, όλοι λέγανε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Μετά από δυο ή τρία παιχνίδια, μπορείς να δεις πως όλοι φοβούνταν μήπως ξεφύγει πολύ η Σίτι. Πιστεύω πρέπει να παίρνεις τους κατάλληλους βαθμούς και να βρίσκεις σε κάθε παιχνίδι τις λύσεις στα εκάστοτε προβλήματα. Για 90 λεπτά χρειάζεσαι απόλυτη συγκέντρωση. Από τη Σίτι μέχρι την Τσέλσι και τη Γιουνάιτεντ, όλοι έχουν ελπίδες».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε συνέπεια στις εμφανίσεις μας και νιώθω πως υπάρχουν ακόμα πολλά καλά να έρθουν στην ομάδα μας. Υπάρχει η επιθυμία και η 'όρεξη' ώστε να τα πάμε καλά, πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό. Έχουμε το ανάλογο ρόστερ και τις κατάλληλες δυνατότητες όπως έχουμε αποδείξει.  Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, τους τραυματισμούς και εμένα».