Ντε Μπρόινε: «Λάθη συμβαίνουν, παίξαμε καλά»

Στο γεγονός ότι τα λάθη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ποδοσφαίρου, και παρά το ότι η ομάδα του προέβη σε ορισμένα σφάλματα που είχαν ως συνέπεια την ευρεία ήττα (4-0) από την Μπαρτσελόνα, εκείνη είχε καλή απόδοση στον αγώνα της Τετάρτης (19/10) στο «Καμπ Νου», στάθηκε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν ντε Μπρόινε.



Ντε Μπρόινε: «Λάθη συμβαίνουν, παίξαμε καλά»

«Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Δεν παίξαμε άσχημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, είχαμε σχεδόν το ίδιο ποσοστό κατοχής της μπάλας και τις ίδιες ευκαιρίες. Ναι, κάναμε λάθη, αλλά αυτά συμβαίνουν. Μπορεί να φαίνεται άσχημο που οι αντίπαλοι μας έβαλαν τέσσερα γκολ, αλλά νομίζω πως δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όμως, έτσι πρέπει να παίζουμε και θα νικήσουμε σε πολλά παιχνίδια, όπως αυτό, παίζοντας έτσι», τόνισε μιλώντας σε βρετανικό Μέσο ο παίκτης των «πολιτών».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής σε ερώτηση που του απευθύνθηκε σχετικά με το αν μπορούν να επικρατήσουν των Καταλανών στο ματς που θα γίνει στο «Έτιχαντ», απάντησε:

«Ναι, γιατί όχι; Προφανώς, θα υπάρχουν κάποιοι που θα λένε ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε, όμως, δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν. Θα παίξουμε με παρόμοιο τρόπο και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι, όταν θα γίνει εκείνο το ματς».

Κλείνοντας, ο Βέλγος διεθνής άσος αναφέρθηκε και στο ρόλο που κλήθηκε να παίξει στο παιχνίδι κόντρα στους «μπλαουγκράνα», όπου αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης λέγοντας:

«Δεν είμαι συνηθισμένος να αγωνίζομαι εκεί. Στο παρελθόν το είχα κάνει καμιά δύο φορές. Προφανώς, δεν είναι και η καλύτερη θέση που μπορώ να παίξω, αλλά η δουλειά μου είναι να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου».