«Μας προετοίμασε... η Γιουνάιτεντ για το ματς με τη Γουέστ Μπρομ»

Αν και ίσως δεν θα ήθελε ν' ακουστεί άσχημα, ο Γιούργκεν Κλοπ μάλλον έκανε απόλυτα στοχευμένο σχόλιο αναφορικά με το προσεχές ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και τη σύγκριση με το ντέρμπι απέναντι στη Γιουνάιτεντ, «απαντώντας» στους ισχυρισμούς του Ζοσέ Μουρίνιο.  



«Μας προετοίμασε... η Γιουνάιτεντ για το ματς με τη Γουέστ Μπρομ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είχε δηλώσει προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι εκείνοι αδίκησαν τη Λίβερπουλ με την κριτική τους, καθώς «έπαιξε καλά, αλλά έπαιξε αμυντικά. Για πρώτη φορά έβαλε δύο αμυντικά χαφ, για πρώτη φορά είδαμε τον Χέντερσον μαζί με τον Τσαν, για πρώτη φορά βγήκε επιθετικός για να μπει μέσος και να προστατευθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα».

Ο Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης των «κόκκινων» με τη Γουέστ Μπρομ, το απόγευμα του Σαββάτου, για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, είχε να πει ότι: «ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η Γιουνάιτεντ με τις μακρινές μπαλιές, μας προετοίμασε για το επόμενο παιχνίδι μας. Όπως προσπαθήσαμε να τις αντιμετωπίσουμε τη Δευτέρα, έτσι θα το κάνουμε και το Σάββατο. Επίσης, όπως επιθυμούσαμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στη Γιουνάιτεντ, θέλουμε να το κάνουμε και με τη Γουέστ Μπρομ. Θα είναι εξίσου σημαντικό, όπως ήταν και στο ντέρμπι».