Τα «έχωσε» σε Εζίλ ο Φέρντιναντ

Την απόφαση του Μεσούτ Εζίλ να πανηγυρίσει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία από τα επινίκια στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, κατέκρινε ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.



Τα «έχωσε» σε Εζίλ ο Φέρντιναντ

Η νίκη των «κανονιέρηδων» με 6-0 επί της βουλγαρικής Λουντογκόρετς για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτέλεσε αφορμή για τον φορμαρισμένο Γερμανό και τους συμπαίκτες του να απαθανατίσουν τη στιγμή παρέα με τη μπάλα της αναμέτρησης, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην παλιά δόξα των «κόκκινων διαβόλων».

«Εγώ δεν θα το έκανα αν απείχα τόσο καιρό από κάποιον σημαντικό τίτλο. Είναι δικαιολογημένο να πανηγυρίζεις για ένα τρόπαιο αλλά όχι για μια νίκη σε όμιλο. Μπορεί όμως οι στόχοι των παιδιών να φτάνουν μέχρι εκεί και να βλέπουμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά» τόνισε με ιδιαίτερα επικριτικό ύφος ο Άγγλος στο «BT Sport».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

 

Boom Bam @arsenal!💥😁 Brilliant team performance💪🏼 ... and very happy about my first ever hattrick! 😊⚽ #YaGunnersYa #WhatADay #AFCvLUD @uefachampionsleague

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mesut Özil (@m10_official) στις