Καμπαγέρο: «Ίσως να έκανα το ίδιο»

«Ασπίδα» προς τον Κλαούντιο Μπράβο σήκωσε ο Γουίλι Καμπαγέρο, καθώς παραδέχθηκε ότι στη θέση του θα έκανε το ίδιο πράγμα.



Καμπαγέρο: «Ίσως να έκανα το ίδιο»

Στο χθεσινό (19/10) παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ο Μπράβο υπέπεσε σε ένα ολέθριο σφάλμα, καθώς «πούλησε» τη μπάλα στον Λουίς Σουάρες πριν την αποκρούσει εκτός περιοχής, αφήνοντας έτσι την Μάντσεστερ Σίτι με 10 παίκτες. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αναπληρωματικός Γουίλι Καμπαγέρο και ο Αργεντίνος έσπευσε να δηλώσει πως με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται φέτος οι «πολίτες», ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιτάσσει να συμμετέχουν και οι τερματοφύλακες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

«Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σε αυτή την περίπτωση ο Κλαούντιο προσπάθησε να συνεχίσει το παιχνίδι, όπως συνήθως κάνουμε. Δυστυχώς το παιχνίδι γύρισε προς τη μεριά της Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια, ο Καμπαγέρο υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, προσθέτοντας πως και αυτός πιθανότατα θα είχε πράξει ότι και ο Χιλιανός στη φάση όπου δέχθηκε κόκκινη κάρτα: «Ίσως και εγώ θα είχα προσπαθήσει να κάνω το ίδιο γιατί πλέον προσπαθούμε να κρατάμε τη μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι, αλλά είμαστε διαφορετικοί τερματοφύλακες. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η καλύτερη απόφαση».