«Οι πιο... θορυβώδεις οι οπαδοί των Έβερτον και Στόουκ»

Στην αποκάλυψη ότι τη μεγαλύτερη δυσκολία στο να διευθύνει αγώνα την αντιμετώπιζε σε «Γκούντισον Παρκ» και «Μπριτάνια» προέβη σε τηλεοπτική εκπομπή ο παλάιμαχος πλέον Άγγλος διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, λόγω της... φασαρίας που δημιουργούσαν οι φίλοι των Έβερτον και Στόουκ αντίστοιχα.



«Οι πιο... θορυβώδεις οι οπαδοί των Έβερτον και Στόουκ»

«Στην Πρέμιερ Λιγκ δύο είναι οι ομάδες που ξεχώρισα, η Έβερτον και η Στόουκ. Αμφότερες έχουν πραγματικά θορυβώδεις οπαδούς, οι οποίοι προφανώς στηρίζουν την ομάδα τους. Η Έβερτον είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος στο παρασκήνιο, μου άρεσε πολύ, όμως οι οπαδοί της ήταν έντονα εκδηλωτικοί», σχολίασε ο 45χρονος ρέφερι για να συμπληρώσει:

«Αν υπήρχε μία ξεκάθαρη παράβαση εις βάρος της Έβερτον, την οποία έπρεπε να υποδείξεις, αυτή θα συναντούσε τα ουρλιαχτά χλευασμού του κοινού της! Η πλάγια γραμμή από την κεντρική κερκίδα μέχρι το τέρμα ήταν το δυσκολότερο μέρος για τους βοηθούς! Θα ένιωθαν σίγουρα την πίεση του κοινού πίσω από τις εστίες».

Όσον αφορά τον πιο... ζόρικο προπονητή, με τον οποίον έπρεπε να τα βγάλει πέρα, ο Γουέμπ δεν απομακρύνθηκε και πολύ από το «Γκούντισον Παρκ», μιας και ανέφερε τον επί έντεκα έτη (2002-2013) προπονητή των «ζαχαρωτών» και νυν της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγιες. Ειδικότερα, είπε:

Όλοι οι προπονητές είχαν τις κακές τους στιγμές, μα αυτός που μου ασκούσε την πιο σκληρή κριτική και ένιωθα ότι δεν αγαπούσε καθόλου το επάγγελμα του διαιτητή ήταν ο Ντέιβιντ Μόγιες. Αμέσως κοίταζε να με κριτικάρει, και όχι απαραίτητα, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι».