Στόουνς: «Καλύτερος στον κόσμο ο Μέσι»

Έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσι, τον οποίο και χαρακτήρισε καλύτερο του κόσμου, εμφανίζεται ο Τζον Στόουνς.



Στόουνς: «Καλύτερος στον κόσμο ο Μέσι»

Ο 22χρονος αμυντικός της Σίτι ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τους αστέρες της Μπαρτσελόνα στην αποψινή αναμέτρηση του «Καμπ Νου» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Στόουνς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της άμυνας των «πολιτών» από τότε που πήρε μεταγραφή από την Έβερτον. Μετά τις δύο πρώτες του συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο Άγγλος στόπερ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη δοκιμασία της καριέρας του, αντιμετωπίζοντας τον Λιονέλ Μέσι.

«Για μένα, ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, με διαφορά. Είναι ξεχωριστός. Νομίζω πως εμείς, ως ποδοσφαιριστές, το εκτιμούμε ακόμα περισσότερο όταν παίζουμε απέναντι του και βλέπουμε τι μπορεί να κάνει», δήλωσε ο Στόουνς για τον Αργεντινό άσο των «μπλαουγκράνα».

Στη συνέχεια ο 22χρονος αμυντικός των «πολιτών» έπλεξε το εγκώμιο και του Λουίς Σουάρες, προσθέτοντας πως το αποψινό παιχνίδι θα είναι πρόκληση: «Ανυπομονώ για αυτή την πρόκληση. Δεν είναι όμως μόνο αυτός, είναι όλοι σε αυτή την ομάδα. Νομίζω πως ο Σουάρες έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο από τότε που βρισκόταν στη Λίβερπουλ».