Κουκ: «Άμα έληγε 1-1, θα έπρεπε να κρυφτώ»!

Την ανακούφισή του για το γεγονός ότι στο 6-1 επί της Χαλ σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του «πατσίζοντας» την ισοφάριση (1-1) που είχε έλθει λίγο νωρίτερα για τις «τίγρεις», εξαιτίας δικού του λάθους, εξέφρασε σε βρετανικό Μέσο ο αμυντικός της Μπόρνμουθ, Στιβ Κουκ, ο οποίος τόνισε πως εφόσον το αποτέλεσμα έμενε ισόπαλο, θα... ψάχναμε ακόμη να τον βρούμε!



Κουκ: «Άμα έληγε 1-1, θα έπρεπε να κρυφτώ»!

Ο 25χρονος Άγγλος στόπερ σχολίασε ακόμη για τη συγκεκριμένη φάση ότι, αν του συνέβαινε, όσο ήταν νεότερος, μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερνε ύστερα να ανταποκριθεί στις συνθήκες του αγώνα, όπως, δηλαδή, έπραξε στο εντός έδρας παιχνίδι των «κερασιών» πετυχαίνοντας με κεφαλιά το 2-1, μόλις επτά λεπτά αργότερα, έπειτα από το σφάλμα του.

«Ως αμυντικός θα κάνεις και λάθη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως λίγα χρόνια νωρίτερα, ένα τέτοιο γεγονός θα με είχε πάρει από κάτω και θα έκανα ένα κακό παιχνίδι, αν και στο τέλος αυτό που μετράει είναι η ομάδα. Αν είχαμε βγει ισόπαλοι με 1-1 θα έπρεπε... να κρυφτώ, όμως έχουμε εξαιρετική ομάδα και δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να αποδώσουμε στην επίθεση. Επικρατήσαμε κατά κράτος και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν ένας παραμυθένιος επίλογος για μένα! Δουλεύαμε καθ’ όλη τη βδομάδα τις στημένες φάσεις και τελικά σκόραρα», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Κουκ συμπλήρωσε στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) στο «Βιτάλιτι Στέιντιουμ» τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, τη φανέλα της οποίας φοράει από το 2011, όταν και εκείνη αγωνιζόταν στη «League One» (τρίτη κατηγορία). Με αφορμή το γεγονός αυτό, δήλωσε:

«Είμαι μόνο 25 ετών, οπότε, ελπίζω ότι οι καλύτερες μέρες βρίσκονται μπροστά μου και θέλω να φτάσω τις 400 ή και 500 εμφανίσεις, αυτός είναι ο επόμενος στόχος μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα παιχνίδια έχασα αυτά τα χρόνια, μα είναι πολύ λίγα. Είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό, εύχομαι να «χτίσω» πάνω του και να παραμείνω εδώ για πολύ καιρό».