Έρικσεν: «Με ομαδικότητα στη Γερμανία»

Το ομαδικό πνεύμα και η εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών είναι το μυστικό της επιτυχίας για την Τότεναμ στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Έρισκεν.



Έρικσεν: «Με ομαδικότητα στη Γερμανία»

O 24χρονος μέσος ευελπιστεί πως τα «σπιρούνια» θα καταφέρουν να βγάλουν το επιθυμητό αγωνιστικό τους προφίλ μέσα από τη συλλογική προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσουν να κυνηγήσουν με αξιώσεις τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.

«Στην ομάδα δεν χάνουμε ποτέ την πίστη μας και προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα κακό αποτέλεσμα ασχέτως του χρόνου που υπολείπεται. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Γερμανία και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από την ομαδικότητα»

«Οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα είναι πάντα ανταγωνιστικές και ανυπομονώ για την αυριανή αναμέτρηση καθώς δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τη Λεβερκούζεν. Η ατμόσφαιρα στα γερμανικά γήπεδα είναι θερμή και νομίζω πως θα είναι μια ωραία εμπειρία» δήλωσε ο Δανός.