Ρανιέρι: «Η προσοχή στραμμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Tο βάρος στα ευρωπαϊκά ματς της Λέστερ θέλησε να δώσει πλέον ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μιλώντας παράλληλα και για τη δύσκολη συνύπαρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Αγγλία και Ευρώπη.



Ρανιέρι: «Η προσοχή στραμμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Σε αυτή τη χρονική φάση, το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα μας. Φυσικά πρέπει να είμαστε σίγουροι στο τέλος αυτής της σεζόν με την παρουσία μας στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τώρα υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό τον μήνα είχαμε τα... πάνω μας και τα κάτω μας, οπότε είναι λογικό να υπολογίζω κάποιους παίκτες περισσότερο για τον αυριανό αγώνα», είπε ο Ιταλός προπονητής, με αφορμή το αυριανό ματς των «αλεπούδων» με αντίπαλο την Κοπεγχάγη.

Η Λέστερ έχει 2/2 στις νίκες μέχρι τώρα στον όμιλο της, όμως όπως τόνισε και ο Ρανιέρι, το να συνδυάζει Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ είναι, πέρα από πρωτόγνωρο, και δύσκολο: «Eίναι λογικό την πρώτη φορά που θα παίζεις στην Ευρώπη να χάνουν κάτι οι παίκτες. Με την πρώτη συμμετοχή στην Ευρώπη, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, οι παίκτες δεν είναι μηχανές αλλά άνθρωποι. Την περσινή σεζόν κάνανε τον κόσμο να τρελαθεί, θέλω από αυτούς να συνεχίσουν να δείχνουν τη δύναμη τους και την αγάπη για το παιχνίδι και τη Λέστερ».