Σούνες: «Ο Ντιέγκο Κόστα το παράκανε»

Την άποψη πως ο Ντιέγκο Κόστα ξεπέρασε τα όρια εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γκρέιαμ Σούνες, αναφερόμενος στο ασυνήθιστο στιγμιότυπο του χθεσινού (15/10) αγώνα της Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ, όπου ο παίκτης γύρισε προς τον προπονητή του και απαίτησε να γίνει αλλαγή!



Σούνες: «Ο Ντιέγκο Κόστα το παράκανε»

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου αποκάλυψε μετά το ματς πως αγνόησε την επιθυμία του Ισπανού επιθετικού, καθώς ήθελε να «κλειδώσει» τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές, δίχως να ασχολείται με το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, ο Ντιέγκο Κόστα αν δεχόταν κίτρινη κάρτα στη χθεσινή αναμέτρηση, θα έχανε το ντέρμπι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Η συμπεριφορά του 28χρονου επιθετικού δεν άρεσε καθόλου στον Γκρέιαμ Σούνες, με τον 63χρονο Σκωτσέζο να υποστηρίζει πως ο Κόστα ήταν υπερβολικά απαιτητικός προς τον προπονητή του.

«Ήταν λίγο επιθετικός προς τον προπονητή του. Ο Κόντε είναι το αφεντικό, όχι ο Ντιέγκο. Του λέει ‘δεν μπορώ να με εμπιστευτώ μένοντας μέσα, οπότε βγάλε με έξω’. Απλά συνέχισε το παιχνίδι και μην ασχολείσαι. Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα έπρεπε να μιλάει έτσι στον προπονητή του. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο επιθετικό αυτό από έναν παίκτη», δήλωσε ο Σούνες στο  Sky Sports.