Πεπ: «Συγχαρητήρια στην Έβερτον, περήφανος για την ομάδα μου»

Τα εύσημα στην Έβερτον και τον Ρόναλντ Κούμαν απέδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία μεταξύ της Σίτι και των «ζαχαρωτών» με σκορ 1-1 στο «Έτιχαντ».



Πεπ: «Συγχαρητήρια στην Έβερτον, περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» έμεινε ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι: «Κάναμε τα πάντα και είμαι περήφανος για την ομάδα. Παίξαμε εξαιρετικά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κερδίσαμε δύο πέναλτι. Η Έβερτον δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία που ήταν γκολ. Είμαι λίγο απογοητευμένος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου γιατί άξιζαν να κερδίσουν», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Παρόλα αυτά, δεν δίστασε να συγχαρεί  τον Ρόναλντ Κούμαν για την εξαιρετική απόδοση της Έβερτον στον αγώνα: «Πρέπει να συγχαρώ την Έβερτον και τον Ρόναλντ Κούμαν για τον τρόπο που αμύνεται και την εμφάνισή τους συνολικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο χαμένα πέναλτι, τα οποία τείνουν να γίνουν μπελάς για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Οι παίκτες έχουν την ποιότητα να ευστοχήσουν στα πέναλτι αλλά έχουμε χάσει πολλά. Ελπίζω να είμαστε πιο εύστοχοι στο μέλλον».