«Ψάχνεται» για Νέτο η Έβερτον

Τον 27χρονο τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Νέτο, επιδιώκει να εντάξει τον Ιανουάριο στο δυναμικό της η Έβερτον, όπως μεταδίδει ιταλικό δημοσίευμα.  



«Ψάχνεται» για Νέτο η Έβερτον

Ο προπονητής των «ζαχαρωτών»,  Ρόναλντ Κούμαν, έχει ξεκαθαρίσει ότι η βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, ωστόσο, είναι εμφανής η πρόθεσή του να πλαισιώσει το συμπατριώτη του με έναν ακόμα ποιοτικό γκολκίπερ, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός για το «νούμερο ένα» στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε των νταμπλούχων Ιταλίας βλέπει και στο δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στο Τορίνο την... πλάτη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, γεγονός που του ενισχύει τις σκέψεις περί αποχώρησής του από τη «μεγάλη κυρία», με την οποία, πάντως, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Έβερτον χαρακτηρίζεται ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, η οποία, όμως, αν τελικώς υλοποιηθεί, θα γίνει υπό μορφή δανεισμού, μιας και η Γιουβέντους υπολογίζει τον Νέτο σε βάθος χρόνου, και επομένως, δεν συναινεί στο σενάριο της πώλησής του.