Ανιτσέμπε: «Γι' αυτό προτίμησα τη Σάντερλαντ»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να υπογράψει στη Σάντερλαντ αποκάλυψε ο Βίκτορ Ανιτσέμπε.



Ανιτσέμπε: «Γι' αυτό προτίμησα τη Σάντερλαντ»

Ο 28χρονος επιθετικός εξήγησε πως παρά τις προτάσεις που υπήρχαν από το εξωτερικό, εκείνος προτίμησε να συνεχίσει στην Αγγλία.

Ο λόγος  για τον οποίο ο Νιγηριανός υπέγραψε στις «μαυρόγατες» ήταν ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά και στην Έβερτον: «Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στο εξωτερικό, ήθελα μια αλλαγή αλλά τότε ήρθε ο Μόγιες και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να μείνω στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για άλλο ένα χρόνο. Υπήρχαν τρελές προσφορές από διάφορες χώρες αλλά κάποιες φορές τα λεφτά δεν είναι το παν», δήλωσε σε εφημερίδα του Νιούκαστλ.

Στη συνέχεια ανέφερε χωρίς να κατονομάσει  τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν φέτος το καλοκαίρι, κάνοντας σαφές πως στο μέλλον θα σκεφτεί μια μεταγραφή μακριά από την Αγγλία: «Μου πήρε καιρό να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Γνώριζα για τη Σάντερλαντ και για μερικές ακόμα ομάδες της Πρέμιερ, υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Υπήρχαν προσφορές από το εξωτερικό και κάποιες ήταν ελκυστικές. Μου αρέσει να ταξιδεύω και να αποκτώ νέες εμπειρίες και είναι κάτι που θα κοιτάξω στο μέλλον».