Νιάσε: «Εφιάλτης η ζωή μου στην Έβερτον»

Αισθητά απογοητευμένος από την κατάσταση που βιώνει στην Έβερτον και με τον παραγκωνισμό του από μεριάς Ρόναλντ Κούμαν, φαίνεται πως είναι ο Ουμάρ Νιάσε, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε αγγλικό Μέσο.



Νιάσε: «Εφιάλτης η ζωή μου στην Έβερτον»

O 26χρονος φορ βρίσκεται στην Έβερτον από τον περασμένο Ιανουάριο (και τη Λοκομοτίβ Μόσχας), μετράει ωστόσο μόλις πέντε εμφανίσεις με τα «ζαχαρωτά» και πλέον προπονείται με την ομάδα κάτω των 23, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν. Η όλη κατάσταση, όπως είναι λογικό, έχει γεμίσει απογοήτευση τον παίκτη.

«Είμαι στα αποδυτήρια της ομάδας κάτω των 23 αλλά δεν έχω καν το δικό μου … ντουλάπι! Πηγαίνω, αφήνω την τσάντα μου, προπονούμαι και ύστερα φεύγω. Είναι λυπηρό, αρκετά λυπηρό και νομίζω πως δεν το αξίζω όλο αυτό. Θέλω να εδραιώσω τον εαυτό μου στην Πρέμιερ Λιγκ και ελπίζω να γίνει αυτό με την Έβερτον. Κάθε Σαββατοκύριακο βλέπω τα παιχνίδια, υποστηρίζω την ομάδα. Αν όμως πάρω την ευκαιρία από άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, θα το κάνω και θα φύγω. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε σε συνέντευξη του στη Guardian o Σενεγαλέζος.

«Ο Κούμαν μου είπε πως πρέπει να φύγω. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό μετά από 45 λεπτά αγωνιστικού χρόνου, αλλά του είπα: ‘OK, σε ευχαριστώ’. Είναι δική του απόφαση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Μίλησα με τον ατζέντη μου και είπε πως θα εξετάσουμε τις όποιες άλλες προοπτικές. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ζήτησα καν από τον Κούμαν να μου εξηγήσει τους λόγους της απόφασης του. Θεώρησα πως δεν θα τους κατανοήσω ποτέ. Μετά από 45 λεπτά, δεν μπορείς να λες πως δεν είμαι καλός».