Ο Ρούνεϊ έζησε στιγμές... 2003

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, να βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Μπαίνοντας στο ματς με τη Σλοβενία με αλλαγή στο 73ο λεπτό, ο Γουέιν Ρούνεϊ είδε να... ζωντανεύουν στιγμές που είχε να ζήσει από το 2003.  



Ο Ρούνεϊ έζησε στιγμές... 2003

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», για λόγους τακτικής όπως υποστήριξε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι της Λιουμπλιάνα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ντέλε ¶λι, δίχως όμως να προλάβει να κάνει κάτι στο χρόνο που αγωνίστηκε.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας που όντας υγιής και ετοιμοπόλεμος δεν πήρε φανέλα βασικού και αυτό είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 2003!

Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Μαρτίου εκείνου του έτους, σε παιχνίδι της Αγγλίας στο Λιχτενστάιν, στα προκριματικά του Euro 2004, ο Ρούνεϊ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής, περνώντας στο ματς με αλλαγή!

Το σύνολο του Σβεν Γκόραν Έρικσον, τότε, είχε επικρατήσει με σκορ 2-0, δίχως όμως να πείσει με την απόδοσή του, χάρη σε τέρματα των Μάικλ Όουεν και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως ο νυν υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, βρισκόταν τότε στο αρχικό σχήμα των «τριών λιονταριών»!