Σλοβενία-Αγγλία 0-0 (Ημίχρονο)

Εν τη απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξακολουθεί να μην παίρνει αυτό που ακριβώς θέλει από τον άξονά του, που είναι και ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει σκορ στην Σλοβενία (0-0), αν και ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν την καλύτερη στιγμή...



Σλοβενία-Αγγλία 0-0 (Ημίχρονο)

Τα «τρία λιοντάρια» δεν έχουν καταφέρει να παράξουν κάτι ουσιαστικό στα πρώτα 45' του τελευταίου -για την ώρα- αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με τον Έρικ Ντάιερ που συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω του εξαιτίας της αλλαγής που προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τον Ρούνεϊ, να μην προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι.

Την ίδια ώρα περιορισμένη ελευθερία μοιάζει να έχει και ο αρχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον, συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Μάλτα, ενώ περισσότερο παραγωγικός δείχνει να είναι ο Τζον Στόουνς που ανεβαίνει συχνά-πυκνά από τα στόπερ, πιο πολύ χωρικά και από τους προαναφερθέντες μέσους.

Η καλύτερη φάση ήταν διπλή και ανήκε στους Σλοβένους, με τον Τζο Χαρτ να βγαίνει γρήγορα από την γραμμή του για να απομακρύνει με το σώμα και το αριστερό σίδερο στην επαναφορά να μην επιτρέπει επίσης την αλλαγή των ισορροπιών. Σε γενικές γραμμές πάντως οι Άγγλοι δεν απειλούνται, μοιάζοντας για την ακρίβεια μάλλον άνετοι, τουλάχιστον μέχρι και περίπου 15 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή όταν δηλαδή και πυκνώνουν τα μαρκαρίσματα.

Οι 11 που επέλεξε ο Σάουθγκεϊτ: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Στόουνς, Ρόουζ, Χέντερσον, Ντάιερ, Άλι, Λίνγκαρντ, Γουόλκοτ, Στάριτζ

Στον πάγκο: Φόρστερ, Πίκφορντ, Σμόλινγκ, Γκιμπς, Κιν, Αντόνιο, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Ρούνεϊ, Τάουνσεντ, Βάρντι, Ράσφορντ