Κόουλμαν: «Πιο σκληρή η Έβερτον με τον Κούμαν»

Πιο συμπαγής ομάδα είναι η φετινή Έβερτον υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν, σύμφωνα με τον Σίμους Κόουλμαν.



Κόουλμαν: «Πιο σκληρή η Έβερτον με τον Κούμαν»

Ο 28χρονος δεξιός μπακ των «ζαχαρωτών» δεν έχει καμία διάθεση να ασκήσει κριτική στον προκάτοχο του Κούμαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς η προσέγγισή τους είναι εντελώς διαφορετική.

«Είναι δύσκολες αυτές οι συνεντεύξεις καθώς φαίνεται πως ασκείς κριτική στον προηγούμενο προπονητή, αλλά δεν είναι έτσι. Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός. Ο Ρομπέρτο έπαιζε πιο ανοιχτά και δεν το έκρυβε».

Όμως στον αρχηγό της εθνικής Ιρλανδίας φαίνεται πως αρέσει περισσότερο η τωρινή αμυντική λειτουργία της ομάδας, με την Έβερτον να φιγουράρει στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: «Στον Μαρτίνεθ άρεσε να ανεβαίνουν οι ακραίοι μπακ και κάποιες φορές δυστυχώς δεχθήκαμε πολλά γκολ. Ο Κούμαν θέλει να είμαστε πρώτα συμπαγείς και στη συνέχεια να χτίζουμε πάνω σε αυτό με τους ποιοτικούς επιθετικούς που έχουμε».

Τέλος, ο Κόουλμαν αναφέρθηκε στα καινούργια πράγματα που έχει φέρει ο Ρόναλντ Κούμαν στην Έβερτον, λέγοντας πως τα «ζαχαρωτά» είναι πλέον πιο δύσκολος αντίπαλος: «Δεν είναι θέμα του ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος, αλλά φέτος είμαστε πιο σκληροί. Κάθε φορά που έρχεται νέος προπονητής, φέρνει τις δικές του ιδέες. Ο Κούμαν θέλει πολλή δουλειά και απαιτεί το καλύτερο από εμάς».