Ρούνεϊ: «Θα επανέλθω... »

Όσο κι αν γνωρίζει πως διανύει κρισιμότατη καμπή στην καριέρα του, ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειξε ότι προσπαθεί να διατηρήσει ακμαίο το ηθικό του και δήλωσε ότι θα παλέψει για να επανέλθει στα βασικά πλάνα των προπονητών του, τόσο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ρούνεϊ: «Θα επανέλθω... »

Ο 30χρονος στράικερ θα βρίσκεται στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι των «τριών λιονταριών» απέναντι στη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αντιμετωπίζοντας ακόμα έναν παραγκωνισμό έπειτα από εκείνον σε συλλογικό επίπεδο.

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, αν και είχε γίνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο ματς με τους Σλοβένους, όμως είχε να πει ότι:

«Δεν με πειράζει γιατί ξέρω ότι δεν γίνεται πάντοτε να είσαι το πρώτο όνομα στις επιλογές... Είναι λογικό. Το έχω ξαναπεί όσο με θέλουν στην εθνική ομάδα θα είμαι διαθέσιμος και θα θέλω να προσφέρω. Έχω προσφέρει ήδη 13 σερί χρόνια για τη φανέλα με το εθνόσημο.

Θα επανέλθω. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να επανέλθω στην κατάσταση που πρέπει. Είμαι 30 ετών, όχι 35 ή 36 για να υπάρχει τόσο μεγάλο ερώτημα και να προκύπτουν τόσες δυσκολίες. Ασφαλώς και θα συνεχίσω τη δουλειά μου για να βρεθώ ξανά στο επίπεδο που θέλω».