«Ψήνεται» επιστροφή Κουκ στη Λιντς

Στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν υπό μορφή δανεισμού τον Λιούις Κουκ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην πρώην ομάδα του, Λιντς Γιουνάιτεντ, προσανατολίζονται στην Μπόρνμουθ, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα.



«Ψήνεται» επιστροφή Κουκ στη Λιντς

Ο 19χρονος μέσος αποκτήθηκε τον Ιούλιο από τα «παγώνια» έναντι 6 εκατομμυρίων λιρών και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και τα «κεράσια» ηττήθκαν εντός έδρας (3-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έκτοτε, ο Άγγλος χαφ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε κανένα από τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας, παρά μόνο χρησιμοποιήθηκε στους δύο αγώνες για το Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα σε Μόρκαμπ και Πρέστον.

Ένας τραυματισμός του στην αρχή της χρονιάς σε συνδυασμό με την έλευση του Τζακ Γουίλσιρ θεωρούνται οι κύριοι λόγοι, για τους οποίους ο ποδοσφαιριστής έχει παραγκωνιστεί από τον προπονητή του, Έντι Χάου.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν στον Κουκ και σκέφτονται ότι αν βρεθεί σε γνωστά... λημέρια και πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος με το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε, ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Μπόρνμουθ έως το 2020, ενώ είναι και διεθνής με την Κ 20 της χώρας του.