Στάριτζ: «Δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε νίκη με οποιοδήποτε σκορ»

Στη δυσκολία του αυριανού (11/10) αγώνα της Αγγλίας στη Σλοβενία στάθηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά και την ανάγκη για νίκη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.



Στάριτζ: «Δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε νίκη με οποιοδήποτε σκορ»

Τη νίκη που θα την αφήσει μόνη πρώτη στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κύπελλου θέλουν οι Άγγλοι, όπως δήλωσε και ο Ντάνιελ Στάριτζ, σκόρερ του πρώτου τέρματος στο 2-0 με τη Μάλτα το περασμένο Σάββατο.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας αλλά όλα έχουν να κάνουν με τη δική μας προετοιμασία. Δεν ανησυχούμε για τους αντιπάλους μας, ανησυχούμε για το πώς θα εμφανιστούμε εμείς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Δεν είναι μόνο το πόσα γκολ μπορείς να σκοράρεις, αν κερδίσουμε 4-0, 5-0 ή 1-0, είναι το ίδιο αποτέλεσμα και αυτό μετράει. Το σημαντικότερο είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε», ανέφερε ο στράικερ της εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ στο FATV.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν σκοράρω συχνά με κεφαλιά αλλά τα τελευταία δυο χρόνια έχω βελτιωθεί ιδιαίτερα σε αυτό και πετυχαίνω γκολ πιο συχνά έτσι. Βέβαια δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό».