Τζόνσον: «Θα το σκεφτώ τον Γενάρη»

Κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό της αποχώρησής του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, θα εξετάσει ο Άνταμ Τζόνσον. Ο Άγγλος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και όταν έρθει η στιγμή, το μόνο για το οποίο θα σκεφτεί, είναι το καλό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.



Τζόνσον: «Θα το σκεφτώ τον Γενάρη»

Ο 23χρονος άσος θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους αστέρες του αγγλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν μετακόμισε στα «Eastlands» για λογαριασμό της Σίτι, δεν έχει καταφέρει να πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού. Αποκορύφωμα είναι η φετινή αγωνιστική περίοδος, όπου οι συμμετοχές του είναι σπάνιες και αυτό έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκειά του, παρά το γεγονός πως ο Μαντσίνι του έχει συστήσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

«Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται το καλό της καριέρας του. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για ενδεχόμενη αποχώρηση, αλλά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά τον Ιανουάριο» υποστήριξε ο Τζόνσον και συμπλήρωσε: «Με τους παίκτες που έχει το ρόστερ της ομάδας, είναι λογικό να υπάρχει rotation, αλλά εγώ είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και θέλω να παίζω».