Νέο συμβόλαιο σε Μάτα η Γιουνάιτεντ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Χουάν Μάτα, φαίνεται πως επιδιώκει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δημοσιεύματα από το «Νησί» κάνουν λόγο για προσφορά νέου συμβολαίου εκ μέρους των «κόκκινων διαβόλων» στον 28χρονο παίκτη της ομάδας.



Νέο συμβόλαιο σε Μάτα η Γιουνάιτεντ

Μπορεί το συμβόλαιο του Μάτα να λήγει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο, οι μέχρι στιγμής ικανοποιητικές εμφανίσεις του δείχνουν να κινητοποιούν τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να «δέσει» τον παίκτη για παραπάνω από τα δύο υπολειπόμενα έτη που τον δεσμεύουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Εφόσον κάτι τέτοιο υλοποιηθεί, θα μπει και ένα οριστικό τέλος στην... παραφιλολογία που ακολούθησε την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο το καλοκαίρι και ήθελε την επανάληψη των όσων είχαν προηγηθεί μεταξύ των δύο ανδρών κατά τη συνύπαρξή τους στην Τσέλσι, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός συγκατάθεσε στην πώληση του αριστεροπόδαρου χαφ στη νυν ομάδα τους.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα 9 από τα 11 επίσημα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Αγγλία και Ευρώπη μένοντας στον πάγκο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί, μόνο στα ματς με Μάντσεστερ Σίτι (Πρέμιερ Λιγκ) και Νορθάμπτον (Λιγκ Καπ).