Μπέιλ: «Προετοιμαζόμαστε για μάχη»

Έτοιμη για μια δύσκολη μάχη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο πρέπει να εμφανιστεί η Ουαλία στο ματς με τη Γεωργία σύμφωνα με τον Γκάρεθ Μπειλ.



Μπέιλ: «Προετοιμαζόμαστε για μάχη»

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για το αυριανό (9/10) παιχνίδι ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο οι αγώνες εντός έδρας θα αποτελέσουν παράγοντα-κλειδί για την πορεία των «δράκων» στα προκριματικά.

«Είναι ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Θα χρησιμοποιήσω αυτό το παλιό κλισέ ότι κοιτάζουμε ένα ματς τη φορά, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα πράγματα και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η έδρα μας θα αποτελέσει παράγοντα-κλειδί στα προκριματικά. Ακόμα δεν γνωρίζω πολλά για τους αντιπάλους μας αλλά είδα ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Νίκησαν την Ισπανία και δε νομίζω ότι άξιζαν να χάσουν από την Ιρλανδία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι αύριο και πρέπει να προετοιμαστούμε για μάχη», ανέφερε ο 27χρονος.

Στη συνέχεια στάθηκε στην απουσία του Άαρον Ράμσει και του Τζο Άλεν από το αυριανό παιχνίδι, κάνοντας σαφές πως όποιες και αν είναι οι απουσίες, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: «Όχι, είναι το ίδιο. Είμαστε ένα, δουλεύουμε όλοι μαζί, δεν έχει σημασία ποιος είναι τραυματίας. Όποιοι και αν παίζουν, είμαστε συγκεντρωμένοι να κερδίσουμε. Οι αντίπαλες ομάδες μας σέβονται, οπότε είναι δύσκολο για εμάς να βρούμε χώρους και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Νομίζω όμως ότι σιγά σιγά το μαθαίνουμε αυτό», τόνισε ο Μπέιλ.