Ζήτησε να μην πληρώνεται λόγω τραυματισμού!

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τζίλιγχαμ, ο Τζέιμι Ο’ Χάρα του ζήτησε να σταματήσει να πληρώνεται, εξαιτίας ενός τραυματισμού!



Ζήτησε να μην πληρώνεται λόγω τραυματισμού!

Ο 30χρονος μέσος με θητεία σε Τότεναμ, Πόρτσμουθ, Γουλβς και Φούλαμ μεταξύ άλλων, ήρθε με μεταγραφή το καλοκαίρι στους «τζιλς», όμως πριν από λίγες μέρες λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών, μετά από μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας.

Ο λόγος είναι ένας τραυματισμός στο πόδι, ο οποίος είναι πολύ πιο σοβαρός από ότι είχε εκτιμήσει αρχικά ο άλλοτε διεθνής με την Κ21 της Αγγλίας. Έτσι έφυγε από το σύλλογο, με στόχο να δουλέψει πάνω στην αποκατάσταση του ποδιού του.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από τον πρόεδρο της Τζίλιγχαμ να σταματήσει να πληρώνεται επειδή δεν μπορούσε να αγωνιστεί! «Στα 21 μου χρόνια ως πρόεδρος, νόμιζα ότι είχα δει τα πάντα. Αλλά μπορώ να πω πως δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά τέτοια κατάσταση σαν και αυτή με τον Τζέιμι Ο’ Χάρα. Ο Τζέιμι ήταν απογοήτευμενος καθώς ο τραυματισμός που κουβαλούσε ήταν πιο σοβαρός από ότι πίστευε όταν υπέγραψε σε εμάς και έτσι ήρθε και μου ζήτησε να μην πληρώνεται. Ένιωθε πως ήταν λάθος να παίρνει χρήματα από το σύλλογο. Για αυτό έφυγε για να διορθώσει το πρόβλημα και να επιστρέψει στο επίπεδο που τον έχουμε συνηθίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ τα τελευταία χρόνια»αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των «τζιλς», Πολ Σκάλι.