«Δεν αξίζει τέτοια κριτική ο Ρούνεϊ»

Στο πλευρό του Γουέιν Ρούνεϊ στάθηκε ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ και την εθνική ομάδα της Αγγλίας, Τζέσε Λίνγκαρντ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι άδικο ν' ασκείται τόσο αρνητική κριτική σ' έναν ποδοσφαιριστή που έχει πετύχει τόσα πολλά.  



«Δεν αξίζει τέτοια κριτική ο Ρούνεϊ»

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» πρόσφατα δήλωσε ότι του αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ εφόσον τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι φορμαρισμένος, ωστόσο, θέλησε να δείξει πως θα παλέψει για να βρεθεί ξανά στο επίπεδο που μπορεί.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πήρε το μέρος του και αυτό που είχε να πει ήταν πως: «Δεν πιστεύω πως έχει επηρεαστεί απ' όλη αυτή την κριτική, αλλά είμαι σίγουρος πως ένα γκολ του Σάββατο απέναντι στη Μάλτα θα τον βοηθήσει και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης.

Κανείς δεν θα έπρεπε να λέει άσχημα πράγματα για τον Γουέιν γιατί είναι παράδειγμα για όλους εντός κι εκτός γηπέδου και όλοι μας τον έχουμε ψηλά. Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε τη νίκη, όμως ξέρουμε ότι έχει ανάγκη κι εκείνος ένα γκολ και μια καλή εμφάνιση. Είναι αποφασισμένος να κερδίσει πάλι τη θέση του. Διατήρησε και την αρχηγία και είναι πολύ θετικό για εκείνον» ανέφερε ο διεθνής εξτρέμ.