Η συμπόνοια του Χογκ στον Χαρτ

Λίγο προτού τον αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ», ο Άντριου Χογκ εκφράζει τη συμπάθειά του προς τον συνάδελφό του, Τζο Χαρτ, για την ιστορία που εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι και τον τρόπο που τελείωσε η θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι. «Οφείλεις ν' αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία στη ζωή και το ποδόσφαιρο» ανέφερε ο πορτιέρο της Μάλτας.  



Η συμπόνοια του Χογκ στον Χαρτ

Ο νυν τερματοφύλακας της Χιμπέρνιαν θα υπερασπιστεί την εστία της εθνικής ομάδας της χώρας του, στο ματς με τους Άγγλους στο Λονδίνο και μίλησε για τον γκολκίπερ των «τριών λιονταριών», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι παρακολούθησα την ιστορία με τον Χαρτ μέσα στο καλοκαίρι και τον συμπονώ για ό,τι συνέβη. Η θέση του τερματοφύλακα αλλάζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και το αντιλήφθηκα κι εγώ στην Ελλάδα, αλλά και στη Μάλτα. Παρά το γεγονός ότι η ποιότητα παραμένει, πλέον οι ομάδες ψάχνουν τερματοφύλακα που να μπορεί να παίξει άνετα και με τα πόδια.

Αντιλαμβάνομαι και προφανώς είναι σεβαστή η απόφαση του προπονητή της Σίτι να πάρει άλλον τερματοφύλακα και στο τέλος της ημέρας, οφείλεις να συμβιβαστείς με ό,τι σου φέρνει το ποδόσφαιρο και η ζωή και να το αντιμετωπίσεις.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι στο οποίο οφείλεις να έχει αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα έρχονται και οι άσχημες μέρες, όμως πρέπει να παλεύεις για να επανέλθεις στη σωστή κατάσταση. Ο Τζο συνεχίζει πλέον στην Τορίνο και τη Serie A που είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα».