«Θα ωφελήσει την Αγγλία η φυγή του Άλαρνταϊς»

Σίγουρος πως η εθνική Αγγλίας θα έχει καλύτερη πορεία πλέον με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της αντί του Σαμ Άλαρνταϊς, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σκωτσέζος πρώην ποδοσφαιριστής με μεγάλη παρουσία σε αγγλικές ομάδες, Άρτσι Γκέμιλ.



«Θα ωφελήσει την Αγγλία η φυγή του Άλαρνταϊς»

«Είναι μια νέα αρχή ξανά. Ο Γκάρεθ ασχολείται με την εθνική Αγγλίας εδώ και κάποια χρόνια, έχει δουλέψει ως προπονητής και στη Μίντλεσμπρο, οπότε θα γνωρίζει σχετικά καλά μερικούς από τους παίκτες του. Είναι νεότερος και μάλλον έχει πιο "φρέσκες" ιδέες, πιστεύω ότι θα τους βοηθήσει», ανέφερε ο 69χρονος σχετικά με την αλλαγή προπονητή πλέον στα «τρία λιοντάρια».

Επίσης μίλησε και για την εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία βρίσκεται με την Αγγλία στον ίδιο όμιλο αυτής της προκριματικής φάσης. «Πιστεύω πως η Αγγλία, θα είναι πια δυνατότερη. Η Σκωτία πρέπει να στοχεύσει την δεύτερη θέση στο γκρουπ, αν συγκεντρωθεί στα παιχνίδια με Λιθουανία, Μάλτα και Σλοβακία και πάρει βαθμούς εκεί, θα μπορέσει να συνεχίσει στα μπαράζ για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».