Άνοιξε την πόρτα στην Άρσεναλ ο Τολισό

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα νεαρών Γάλλων ποδοσφαιριστών, ο Κορεντίν Τολισό της Λιόν, άνοιξε την πόρτα στην Άρσεναλ μιλώντας... για όνειρα που θα ήθελε να γίνουν πραγματικότητα.



Άνοιξε την πόρτα στην Άρσεναλ ο Τολισό

Ο 22χρονος διεθνής αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Μπρούνο Ζενεσιό κάτι που φαίνεται από την έως τώρα θητεία του στον πάγκο των «λιονέ», τον οποίο αρχικά είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός, αλλά και ένα δυνατό «χαρτί» στα χέρια του συλλόγου κάτι που φαίνεται από τις ήδη 123 εμφανίσεις του από το 2013.

Έχοντας απορρίψει τη Νάπολι, παραμένει στους επτάκις πρωταθλητές στην Ligue 1 και όπως φαίνεται περιμένει την μεγάλη μεταγραφή. Πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Με κάνουν πολλοί σύλλογοι να ονειρεύομαι, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα αλλά και σύλλογοι στην Αγγλία, όπως η Άρσεναλ. Μου αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ και νομίζω ότι μου ταιριάζει. Είναι το πρωτάθλημα που προσφέρει τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, το πιο δύσκολο και το πιο εντυπωσιακό.

Από την στιγμή που είπα όχι στη Νάπολι, η προτεραιότητά μου ήταν μια σπουδαία σεζόν με την Λιόν. Ήταν απόφαση καρδιάς και μια αγωνιστική επιλογή. Ήξερα ότι εάν πήγαινα θα ήταν μια πλεονεκτική κατάσταση για τον σύλλογο, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά».